Isnin, 25 Januari 2010

Harga air Tropicana Twister


Pagi2 dah pening..adoi...salah tido ke..tapi yang pening kat kening kanan..pe maksudnyer ek..sapa tau????ada orang kata migrain ada yang cakap pasal silau kat mata..ana pun tak tau lah..


pe2 pun dah tajuk pun "Harga air Tropicana Twister"..maka itu la yang nak share ni..


my family cukup gemar air ni..klu boleh ari2 mau minum..selain khasiat nyer yang baik...rasa pun sedap lagi menyegarkan..mmg pure 100%..betul ke 100%?.. x kira la..i believe so..

Tapi yang menjadi kekangan nyer tu adalah harga..untuk botol besar a.k.a 1.5 liter..boleh mencapai RM6 lebih..wah..mahal tu..tapi berbaloi gak dengan rasa dia..mahal bukan pe..bayangkan klu dapat 1 botol ni..3-4 jam dah abs..tak sempat nak tunggu sok.heheh

pe yang peliknye..harga air ni tak sama. ok klu beli kat tesco..dalam RM5.90..klu kat HERO puchong lak.RM 6 lebih..tapi yang aku katakan pelik..kat HERO s.alam..RM5.19 je..sama gak la pada botol yang kecik..

klu kat opis RM 2.50 tapi kat PPMJ (org puchong perdana tau kedai ni) just RM1.90.

so ni harga promosi ke x i really dont know..yang i tau...mana yang murah i akan beli..klu tak..tengok je la...

share this info with my fren zuraidi..dia suka gak air ni but sebab harga dia high..dia terpaksa fikir 2x lah..

pe2 pun twister is my fav drink so far.. anybody want to share some opinion with me?

3 ulasan:

  1. mmg mahal air ni...mula2 rs nk beli gak..at last x jd..pilih yg lain la...huhu

    BalasPadam
  2. aku pun suke gak minum air ni...dh beratus2 btol habis..duit plak tok sah ckap la..dh beribu2 habis..huhu..ape2 pn ia baik untuk kesihatan dan yg penting ada peraduan yg disediakan...Live.Love.Life Contest.Season 2!! tp aku pelik la..puas aku cri laman web rasmi syarikat ni..xda pn...kalo korg tau tlg bgtau ape laman web nyer..so, susah la nak tau sape yg menang contest tu..lg 1 peraduan tropicana di stesen petronas pn aku xtau mane nak tgk keputusannya..so, tlg bg ptunjuk ckit kalo korang tau..tq

    BalasPadam
  3. Promosi jualan gudang utk air Tropicana Twister di Bangi..berminat???? 25 & 26 Ogos 2011 nie...

    BalasPadam

Search in this blog

Related Posts with Thumbnails