Sabtu, 23 Januari 2010

Breakfast hari ni :)


Today breakfast telah ditaja oleh ibu mertua ku..heheh

pagi2 mmg nak keluar pi beli sarapan..baru nak kuar..my mother in law sudah telefon lah..

so hasilnya dalam masa 5 minit..sampai la "nasi lemak klasik org kampung"

mmg sedap nasi lemak ni..beli pun kat kampung meranti..mana tah lokasi dia ntah..kata nyer kat simpang antara pulau meranti n putra perdana..

pe2 pun nasi lemak ni mmg best..tempat lain tak boleh lawan..thats why la tiap2 hujung minggu ada je atas meja makan..huhu.mana tak naik berat badan ni..


oh lupa..actually umah my MiL tu dekat je..dalam 1 km je..tu la rajin datang..




payah nak jumpa nasi lemah bungkus nagn daun pisang n surat khabar....pendapat aku..klu dibungkus dengan surat kahbar ni..aroma dia cam best je..boleh teringat kisah2 dulu..ada betul ke?

4 ulasan:

  1. Kat kampung2 je boleh jumpa nasi lemak bungkus cam ni...kat bandar ni kekadang guna tapau putih tu je kan...

    BalasPadam
  2. a ah..tu la..rasa dia of course lain

    BalasPadam
  3. tu la..mia klu balik kampung, mmg cari makanan2 yg jarang dpt di bandar...mia suke dok kampung dr bandar..nasib posting di kampung

    BalasPadam
  4. ..tgk pun dah rasa terliur dah..

    BalasPadam

Search in this blog

Related Posts with Thumbnails