Rabu, 21 April 2010

Restoren Saba' Cyberjaya



salam...

pagi2 dah cite makan..

makan kan penting..kuikui..

entry kali ni nak share review makan2 la...

ok..Di mana kita makan kali ni...?

RESTOREN SABA' cyberjaya....


SABA' RESTAURANT
4800 SUITE, 0-2 GROUND FLOOR
BLOCK A1, JALAN PERDANA
CBD PERDANA CYBERJAYA
TEL: 03-83202544 begin_of_the_skype_highlighting 03-83202544 end_of_the_skype_highlighting

amik ko siap no tel lagi....klu nak map..boleh la request yek..

makanan kat sini ala2 arab..so sapa2 yang nak rasa masakan arab..datang la cini..

org2 kat putrajaya dan cyberjaya tau sangat tempat ni..femes gak la..
__________________________________________________________________
kami dari team toyata wish zaff semalam telah pergi se sana untuk merasa masakan arab..
sampai sesat2..baru la..jumpa..tu pun tel mizi yang kerja kat JPA putrajaya..

time tu mmg lapar apa tahap dewa la..
me and zuraidi order nasi dia..chicken hanith
bro zaff amik lamb kabsah..

org cakap daging ayam n kambing diorang betul2 lembut ...
mmg betul pun..sangat lembut..boleh cair la dalam mulut..
i paling suka nasi dia..besar dan panjang..mmg giler banyak..org yang tak lapar mmg tak abis..
nasib kami lapar..hehe(tu pun set kecik)

sedap gak makan pak arab ni..dah lama nak test makan ..sejak tengok spice root kat tv..

so overall..puas hati walaupun harga dia RM10 one set..

_____________________________________________________________

p/s: lama betul urusan kat putrajaya ni..nak masuk paper kabinet punyer pasal..
disebabkan lapar yang teramat..malas nak amik gambar banyak2..makan dulu...pas makan tak larat nak amik lak..

10 ulasan:

  1. uihh murahnye 10ringgit satu set

    BalasPadam
  2. RM10 je...ada nasi,ayam, sikit timun n tomato(macam acar)...air harga lain la..tapi still affordable..

    ramai minum air cam dalam botol ala2 arak..tapi bukan..nama dia babrika kot..cam best

    BalasPadam
  3. Hokeh...nak kena cakap kat hubby...nak pegi makan kat situ jugaakkkkk... :-D

    BalasPadam
  4. pergi kak..jangan tak pergi....

    p/s:hari ni masih ngidam nak makan tu lagi..

    BalasPadam
  5. cuma cadangan aku dekat kedai tu, tolong la laminate menu tu.. hehe :-)

    BalasPadam
  6. jauh nyer la kalau ira nak gi tu..... tgk gambo jer lah ye....

    BalasPadam
  7. sedapkan makan kat situ...saya syorkan pergi la..saya dah makan di situ dengan adik saya. kebetulan dia kenal rapat dengan isteri owner restoran tu...

    kalau rasa jauh, dekat area jalan jelatek pun ade satu...

    BalasPadam
  8. ha..betul tu kak..sedap...

    ni pandangan dari org dari dapur..expert masak2..kak syahida..hehe

    BalasPadam
  9. wah dah cite psl makan ni..sodapnya

    BalasPadam
  10. betul2...sedap!! hehe...mula nampak pinggan dia besar ngan nasi banyak terfikir, leh abis ker..tp jawapannya..mmg tak cukup. sbb share 2 org satu pinggan besar..

    BalasPadam

Search in this blog

Related Posts with Thumbnails