Khamis, 29 April 2010

Jagung Rebus Terbaik di Puchong


Kalau cakap pasal jagung ni...i mmg ada fav tempat la klu nak beli...

bukan kat pasar malam..i x penah beli kat pasar malam pun..nampak cam tak best je..

so today i nak tunjuk satu tempat yang selalu i beli jagung...yang kat puchong which is my fav jagung la.

kalau u all tau tempat ni...dia bawa motor..parking depan PPMJ...orng puchong perdana tau ape tu PPMJ..PPMJ tu kedai..pe nama penuh dia ek..alamak lupa la pulak...aiseh...

yup tempat dia kat Puchong Perdana...

kat kawasan kedai2...

klu dari LDP...terus je masuk kawsan PP..akan nampak "masjid terapung" belah kanan..depan sikit dah nampak kedai2 belah kiri..kat situ la..

for me..jagung kat situ sedap sebab lembut n manis isi dia..tak caya test la..Harga RM1.50 je..besar lak tu..

so nak cuba?

test la yek...

11 ulasan:

  1. nak cuba.... meh pos kat JB leh?

    BalasPadam
  2. hahah

    sampai jb jadi jagung n dedak ayam la

    BalasPadam
  3. murahnya jagung tu...mcn nak cubala g sana...

    BalasPadam
  4. owh....sexy nye jagung itu.....

    slm kenal dri nabilah.. :)

    BalasPadam
  5. JAGUH??? JAGUNG LA...

    HAHAHAH

    BalasPadam
  6. ye ke ada jagung rebus kt situ? nnt boleh try laa..

    BalasPadam
  7. ada...ada...pi je la..tapi klu pi pagi tak de la..petang sampai malam je

    BalasPadam
  8. biar betul...murah tu..nampak mcm marvellous je jagung tu

    BalasPadam
  9. murah ke..standard tu harga

    BalasPadam
  10. Dah lama tak makan jangung rebus...asyik jumpa corn in cup jek :-D

    BalasPadam

Search in this blog

Related Posts with Thumbnails