Khamis, 19 Julai 2012

New Header...hik3

as salam...

Perasan x..i got new header for this blog..tgk atas tu ye..
ha..baru kan..sebelum ni kan lain..hehe

FYI..new header ni telah disponserkan oleh cik yaya..tq dik...gigih sungguh..
terpksa la melayan karenah tuan tanah blog ni nk mcm2 kt header tu..hahah

Actually sponser ni sbb menang no 2 dlm contest dia buat..
sila klik disini klu nk tau pe...NO 2 ko...kuikui..

pe2 pun tq sgt pada yaya sbb buatkan header ni..tq daun keladi ye..

hahaha..

so u ollls klu nk mintak tolong atau pe pun berkaitan ngn blog..cik adik ni mmg power wat bnda alah ni..dia boleh ajar..kan yaya kan..hehe..promote2..

ok2 adios..



p/s: jgn pikir lain..fokus

5 ulasan:

  1. cantikkkk... naak!!!!! :)

    BalasPadam
  2. nak pe? header?
    boleh je..
    hihihh

    BalasPadam
  3. http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/header-baru-untuk-blog-infinity.html

    BalasPadam
  4. pada saat aku taip komen ni10.38a.m. 20/7/2012, tlg jangan tukar header tu ke yg lama...yg lama tu aku xbrapa suke

    hahahahaha

    BalasPadam
  5. ahhh..ada aku kesah...header lm la ensem..ko hado?

    BalasPadam

Search in this blog

Related Posts with Thumbnails