Isnin, 22 Mac 2010

Al-Kisah Linda Onn ..... Hot Air Ballon, Putrajaya



al kisah....
alkisah tersebut la kisah..hehe

Last saturday..pagi2 lagi kami satu family dah menuju kat putrajaya..

mana lagi ..tengok belon panas la..mmg panas la...pagi2 dah cuaca panas..

panas2 pun..mmg seronok..macam2 aktiviti ada la..

bau toilet je tak best..





ha ni korang tunggu la nak naik belon..beratur la..aku malas..tak sanggup..

ni la kisah ni..linda Onn ada task ke pe ntah.nak naik belon ni..gaya cam takut..tu dia..tengok gaya tu banyak harapan nak dicapai..
linda: boleh tak aku ni..gayat!!


time nak naik ke turun..x sure..muka suka+takut kot..:)


so amacm?
seronok dia ni sejak join suria fm






"umi..kakak nak naik cam linda Onn"...kata balqis..:)

5 ulasan:

  1. Nanti masuk majalah kot linda onn tu hehe...akak tak pi pun tahun ni...tahun lepas pegi tengok hot air ballon tu pun dari jauh...kalau dekat2 tempat nak naik tu memang sesak kan...

    BalasPadam
  2. wahh..skodeng Linda Onn nampak.. huhu

    BalasPadam
  3. :D entah bila la dpt pegi :(

    BalasPadam
  4. tahun lepas tengok dari jauh..
    tahun ni kena dekat la kak eynda..hehe
    sesak gak..

    BalasPadam
  5. heheh pegi gak..tapi xperasan linda onn..sebab malas nak tunggu sampai ptg..hehe

    BalasPadam

Search in this blog

Related Posts with Thumbnails